Kouluunsiunaamiskirkko

Kutsumme sinut kouluunsiunaamiskirkkoon

Alle on listattu Porin ev.lut. seurakuntayhtymän seurakuntien kouluunsiunaamiskirkkojen ajankohdat. Seuraa sivuja, sillä lista voi vielä päivittyä.

Länsi-Porin kirkko

Liikastentie 28

• to 3.9. klo 18 ja 19, Jussi Kärmeranta ja Marja Lehtonen

Porin Teljän kirkko

Koivistonpuistikko 50

• su 6.9.2020 klo 15 ja 17, Noora Tapiainen, Sari Fisk,
    Kirsi Murto, Vesa Saarela, Eeva Nurmenniemi, Silja-Maaria Kavasto.

Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua, eikä lapsen läheisten määrää ole rajattu. Turvallisuus on huomioitu seuraavin keinoin: käsienpesuun ohjaataan aulassa. Lapsille on oma nimellinen rintanappi, ja mahdollisuus aivan uuden rintanapin tekemiseen. Kirkkoon ohjataan istumaan turvavälein ja siunattavaksi tullut koululainen saa istua omien läheistensä kanssa. Kun siunattavaksi kutsutaan, se tapahtuu kirkkotilassa alueittain. Lasta voi tulla siunaamaan kaksi läheistä. Lopuksi annetaan mukaan pieni yksittäispakattu tarjoilu ja kortti muistoksi tilaisuudesta. Lämpimästi tervetuloa!

Värikäs koululaisen reppu.

Minä saan avun Herralta,

Häneltä, joka on luonut taivaan ja maan.

Herra varjelee sinut
kaikelta pahalta,
hän suojelee koko elämäsi.

Hän varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi, nyt ja aina.

(Ps. 121:2, 7-8)