Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus antaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen vaikeuksissa, perhe- ja ihmissuhdeongelmissa, erosta selviytymisessä sekä muissa elämän kysymyksissä ja kriiseissä. Perheasian neuvottelukeskus antaa myös lakisääteistä perheasioiden sovittelua erotilanteessa.

Perheneuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa yksilö-, pari- tai perhetapaamiseen. Tapaamiset ovat mahdollisia myös etäyhteyksin kuten puheluina ja videopuheluina. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Asiakastapaamiset ovat klo 8-15.30 välillä.
 

Ajanvaraus
Ajanvarausnumero on 0400 309 785.
Perheneuvonnan ajanvarauksen voi tehdä ma, ke ja pe klo 10–11.
Ajanvaraukseen voi soittaa myös muuna aikana ja jättää vastaajaan viestin tai takaisinsoittopyynnön.

Käynnit perheasiain neuvottelukeskuksessa ovat asiakkaille maksuttomia. Sopimusseurakunnat ylläpitävät perheasiain neuvottelukeskuksen palveluja. Sopimusseurakuntia ovat: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Sastamala, Siikainen, Säkylä-Köyliö, Ulvila sekä Porin ev.lut. seurakuntayhtymä (Keski-Porin srk, Länsi-Porin srk, Meri-Porin srk, Noormarkun srk, Porin Teljän srk).

Kirkon perheneuvonta on toiminut jo yli 70 vuotta -juliste
Kirkon perheneuvonta on toiminut jo yli 70 vuotta.

Seksuaalisuus on myönteinen elämänvoima läpi elämän. Siinä ollaan ihmisyyden ytimessä.

Seksuaalisuus on myönteinen elämänvoima

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Puolisosta eroaminen on prosessi, joka pitää sisällään monia vaiheita ja usein syviä ja vaikeita tunteita.

Ero on monivaiheinen prosessi

Jos joudut kohtaamaan omassa kodissasi väkivaltaa, älä jää asian kanssa yksin.

Myös perheväkivalta on ihmisoikeusrikkomus

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta