Perheneuvonta

Keskusteluapua parisuhteen ja perhe-elämän vaikeuksissa sekä erosta selviytymisessä

Perheasiain neuvottelukeskus antaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen vaikeuksissa, perhe- ja ihmissuhdeongelmissa, erosta selviytymisessä sekä muissa elämän kysymyksissä ja kriiseissä. Teemme myös lakisääteistä perheasioiden sovittelua erotilanteessa.

Meille voit tulla yksin tai kumppanin kanssa yhdessä. Järjestämme yksilö-, pari- ja perhetapaamisia tarpeen mukaan. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ajanvaraus
ma–pe klo 10–11

Perheneuvoja vastaa ajanvarauspuhelimeen ma-pe klo 10-11.
Voit soittaa myös muuna aikana ja jättää vastaajaan viestin.
Soitamme Sinulle takaisin.

Perheneuvojat
Heikki Kruus
Taina Saine
Eija Liimatainen
Eeva-Riitta Koivisto

Palveluiden hinta

Käynnit perheasiain neuvottelukeskuksessa ovat maksuttomia Porin seurakuntien (Keski-Pori, Lavia, Länsi-Pori, Meri-Pori, Noormarkku, Porin Teljä) sekä sopimusseurakuntien jäsenille.

Sopimusseurakuntia ovat: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Honkajoki, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Sastamala, Siikainen, Säkylä-Köyliö ja Ulvila.

Muille hinnat ovat:

• yksilöneuvottelu 70 euroa
  • parineuvottelu 100 euroa
  • perheneuvottelu 120 euroa
  • osallistuminen hoidolliseen ryhmään 40 euroa / kerta
Kirkon perheneuvonta on toiminut jo yli 70 vuotta.

Tukea erilaisissa tilanteissa: