Kirkkopuistossa Soi -esiintyjähaku ensi vuodelle

1.8.2017 12.55

Kirkkopuistossa-Soi_artistihaku2018_L.jpg
Etsimme artisteja Porissa 18.–22.7.2018 pidettävään Kirkkopuistossa Soi -ilmaiskonserttien sarjaan. Osa konserteista järjestetään ulkona Keski-Porin kirkkopuistossa Gospel-rekan lavalla ja osa sisällä Keski-Porin kirkossa. Konsertteja on yhteensä 18 kpl ja ne järjestetään klo 13–21 välillä.

Pori Jazzien aikaan järjestettävä Kirkkopuistossa Soi -tapahtuma on yli 20 vuoden aikana muodostunut tärkeäksi kesäiseksi kohtaamispaikaksi, joka kokoaa tuhansia ihmisiä yhteen musiikin ja evankeliumin äärelle. Tapahtuman järjestäjänä toimii Porin ev.lut. seurakuntayhtymä ja se toteutetaan täysin vapaaehtoisin voimin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kirkkopuistossasoi@gmail.com

Kerro lyhyesti esittämäsi musiikin tyylistä ja konserttikokonaisuuden hengellisestä teemasta. Laita hakemukseen linkit ääninäytteisiin ja muuhun materiaaliin. Kerro myös mahdolliset teille sopivat esiintymisajankohdat (päivä, kellonaika) sekä toiveenne esiintymispalkkiosta.

Hakuaika kesän 2018 konsertteja varten on 30.11.2017 asti. Valituille artisteille ilmoitetaan tammikuun 2018 aikana. Haku tulevia vuosia varten on lisäksi jatkuvasti auki.

 

http://www.kirkkoporissa.fi/osallistu/kirkkopuistossa-soi

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa:

https://www.facebook.com/kirkkopuistossasoi/?fref=ts

https://www.instagram.com/kirkkopuistossasoi/?hl=fi

« Uutislistaukseen