Konfirmaatiomessu Porin Teljän kirkko

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10, kirkkosalissa ”Nooan arkki” – hiljainen leikkinurkkaus leikki-ikäisille lapsille.

Porin Teljän seurakunnan rippileirin PTA konfirmaatiomessu. Pappina Jarkko Willman, nuorisotyönohjaaja Eeva Nurmenniemi, kesäteologi Maria Djakonowsky, kanttori Antti Yrjölä. Kirkkokahvit.

Maksuton meno-paluu kirkkotaksikuljetus Teljän kirkon jumalanpalveluksiin lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Varaukset Satakunnan Aluetaksi p. 0600 30033 kaksi päivää ennen tilaisuutta tunnuksella Teljän kirkkotaksi. Perumiset esim. sairastapauksessa viim. samana päivänä klo 8 mennessä.

Porin Teljän seurakunta

Seurakuntapastori, rippikoulutyö