The Gospel Train

Keski-Porin kirkko

Pori Gospel Choir / Porin Gospelkuoro, johtaa Minna Liettyä-Tyni

Laulajat: Mari Ahvenjärvi, Kristiina Heiniluoma, Jenna Iivonen, Enni Impola, Leila Juhola, Satu Kähkönen, Outi Lindroos, Anne Loula, Sari Nieminen, Petra Sundvik, Päivi
Suominen, Seija Viinamäki, Kristiina Viljanen
Vierailijat: Tarja Viita-aho (Palmgren-konservatorio), Harri Keto ja Aleksi Pirttimäki (Porin Mies-Laulu).
Bändi: Pekka Tyni, piano, Jouni Hokkanen, basso, Timo Lilja, rummut ja perkussiot, Pete Nuotio, pasuuna.

Käsiohjelma 10 e

Keski-Porin seurakunta

Keski-Porin kirkko

Keski-Porin kirkon iltamusiikki

Keith John iltamusiikkisarjan avajaiskonsertissa Keski-Porin kirkon iltamusiikkisarjan avaa englantilainen urkutaiteilija Keith John konsertillaan sunnuntaina 30.syyskuuta klo 18. Ohjelmassa on J.S. Bachin Fantasia ja Fuuga g-molli, Jean Guilloun 18 variaatiota, Keith Johnin sovitus Remo Giazotto - Tomaso Albinonin Adagiosta g-molli sekä Joseph Jongenin Sonata Eroica. Keith John on tunnettu urkujen standardiohjelmiston lisäksi monista orkesteri- ja pianomusiikista tekemistään urkusovituksista. Hänen palkituilta cd-levyiltään löytyvät sovitukset mm. Mussorgskyn Näyttelykuvista, Tchaikovskyn Pähkinänsärkijästä ja Brahmsin St. Antoni-variaatioista. Käsiohjelmat 10 euroa. Iltamusiikkisarja jatkuu 14.lokakuuta Helsingin tuomiokirkon urkurin Harri Viitasen konsertilla.