Lapsikuoro Tuhannet sydämet

Koiviston kamari, Vanhakoivistontie 22

Laulua ja leikkiä kaikenikäisille lapsille!

Teljän seurakunnan lapsikuoro on tarkoitettu monen ikäisille tytöille ja pojille, joille laulaminen on luonteva osa elämää. Tällä hetkellä kuorolaisten ikähaitari on 3-18 vuotta. Kuorossa lauletaan, leikitään, leireillään ja tehdään pieniä reissuja. Laulamme välillä seurakunnan tilaisuuksissa, kuten perhemessuissa tai Lasten kauneimmissa joululauluissa. Kuoro harjoittelee Väinölän kirkon remontin takia Koiviston kamarissa (Vanhakoivistontie 22). Kuoroon ei ole pääsykoetta emmekä peri osallistumismaksua.

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä ma ja ti

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu kokoaa eri ikäisiä lapsia pieneen sunnuntaihetkeen yhdessä kuulemaan hyvästä Taivaan Isästä.

Kuviskirkko

Kuviskirkko on taidepainotteinen pyhäkoulu kouluikäisille.

Pyhäkoulu