Kerhot

Noormarkun pappila

Eka-Vekara-ryhmä

EkaVekara-ryhmä Pappilassa tiistaisin klo 9.15-11.15.  EkaVekara-ryhmässä tapaavat äiti ja/tai isä yhdessä ensimmäisen, alle 1-vuotiaan lapsensa kanssa muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä. Kaksituntinen vierähtää mukavasti monipuolisen toiminnan ja yhdessäolon lomassa.

Ilmoittautuminen sähköpostitse ( elina.lehesvuori@evl.fi ). Ryhmään pääsee 10 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhomaksu syyskaudelta on 20€ sisältäen tarjoilua ja askartelumateriaalia.

Noormarkun seurakunta

Ahlaisten seurakuntakoti

Diakonian vastaanotto

Diakoniatyöntekijän vastaanotolla mahdollisuus keskusteluun sekä taloudelliseen tukeen esim. Eu-ruoka-avun kautta.

Metsähautausmaan metsäkappeli

Väinölän messu

Messu ja pyhäkoulu joka su 16 yht.työssä Evankeliumiyhdistyksen kanssa.

Ahlaisten seurakuntakoti

Diakonian vastaanotto