The Greatest Christmas carols - Kauneimmat joulululaulut maailman kielillä

to 7.12. kello 18.00

The Greatest Christmas carols - Kauneimmat joulululaulut maailman kielillä Länsi-Porin kirkko

Come and sing the greatest Christmas carols and more! Tule mukaan laulamaan kauneimpia joululauluja ja tekemään hyvää!

The Greatest Christmas Carols is a Finnish tradition that begun 45 years ago. While you’re singing yourself into the Christmas spirit, you’ll have a chance to donate to help your neighbor. This year, we are raising donations for youth in developing countries.

Kauneimmissa Joululauluissa maailman kielillä lauletaan joululauluja eri kielillä. Kauneimpia Joululauluja on laulettu ympäri Suomea jo 45 vuoden ajan. Laulamisen ohessa on alusta lähtien tehty hyvää lahjoittamalla. Tänä vuonna autamme syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kehitysmaissa.

Länsi-Porin seurakunta

Aki-Petri Heino
Diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Länsi-Porin seurakunta

Reposaari-talon piha (Kirkkokatu 20).

Joulumyyjäiset

Seurakunnan joulumyyjäiset mukana Reposaaren joulumarkkinoilla 16.12. -17 klo 10-14 Reposaari-talon pihassa (Kirkkokatu 20).

Eetunaukio

Joulutori

Kirkko Porissa Eetunaukion Joulutorilla!

Pihlavan seurakuntatalo

vanhusten joululounas