Puuhakerho 7-14-vuotiaille Ahlaisissa

Ahlaisten seurakuntakoti

Puuhaa 7-14-vuotiaille Ahlaisissa koulun jälkeen

Ahlaisten puuhakerho on avoin ja ilmainen kaikille 7-14-vuotiaille. Ohjattua toimintaa, askartelua, ulkoilua, leikkiä, hartaus ja yhdessä oloa. Voit ottaa omia eväitä mukaan. Olemme usein myös ulkona joten säänkestävät vaatteet on hyvä olla mukana.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita ja mukaan voit tulla pitkin syksyä. Syyslomaviikolla (vko 43) ei ole kerhoa.

Meri-Porin seurakunta

Anna Kasvinen
Teologi
Meri-Porin seurakunta

Sinivalkoinen Seimi

Seimikausi on avautunut Keski-Porin kirkossa teemoilla Yhdessä ja Sinivalkoinen Seimi. Seimen äärelle, lasten huovuttamien lampaiden kanssa ja taivaan tähtituikkeen loisteeseen, on hyvä hetkeksi istahtaa hiljentymään.