Perhekerho Väinölän kirkolla

Perhekerho Väinölän kirkolla Väinölän kirkko

Perhekerhossa ollaan yhdessä ja jaetaan arkea. Yhdessäoloa jaksottaa hiljentyminen, keskustelu, yhteinen leipä ja leikki.

Perhekerho on tarkoitettu äideille, isille, isovanhemmille, kummeille ym. yhdessä lasten kanssa.  Mukavaa yhdessä oloa sekä yhdessä tekemistä ja toimista perheen pienokaisten kanssa.

Poikkeukset ohjelmassa

-Perhekerho ei kokoonnu 20.9 eikä koululaisten syysloman aikaan 25.10.

-Yhteinen perhekerhojen joulujuhla on viimeinen perhekerhokerta Teljän kirkolla 13.12 normaaliin perhekerhoaikaan. Silloin Väinölän kerhopisteessä ei toimintaa.

Minna Kankaanpää
Porin Teljän seurakunta

Susan Yrjölä
Porin Teljän seurakunta
Esivallankatu 6
28120 Pori

Lavian seurakuntakoti

Avoin Päiväkerho

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho srk-kodin yläkerrassa klo 9.30 - 11.30.

Ruosniemen kirkko

Tiistai-Taaperot Ruosniemessä

Lasten ja aikuisten yhteinen perhekerho, jossa tutustuu muihin lapsiperheisiin. Iloista yhdessäoloa, leikkiä, kahvittelua, keskustelua, hiljentymistä.

Mikonkatu 8

Mikonkadun Muksupiiri

Perhekahvilan tyyppinen perhekerho. Lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa tutustuu muihin lapsiperheisiin. Iloista yhdessäoloa, leikkiä, kahvittelua, keskustelua, hiljentymistä.