Perhekerho Väinölän kirkolla

Perhekerho Väinölän kirkolla Väinölän kirkko

Perhekerhossa ollaan yhdessä ja jaetaan arkea. Yhdessäoloa jaksottaa hiljentyminen, keskustelu, yhteinen leipä ja leikki.

Perhekerho on tarkoitettu äideille, isille, isovanhemmille, kummeille ym. yhdessä lasten kanssa.  Mukavaa yhdessä oloa sekä yhdessä tekemistä ja toimista perheen pienokaisten kanssa.

Poikkeukset ohjelmassa

-Perhekerho ei kokoonnu 20.9 eikä koululaisten syysloman aikaan 25.10.

-Yhteinen perhekerhojen joulujuhla on viimeinen perhekerhokerta Teljän kirkolla 13.12 normaaliin perhekerhoaikaan. Silloin Väinölän kerhopisteessä ei toimintaa.

Porin Teljän seurakunta
Esivallankatu 6
28120 Pori

Työskentelen Esivallankadun seurakuntakodilla, Kalaholman kerhohuoneella ja Teljän kirkolla.

Kalaholman kerhohuone

Porin Teljän seurakunta,Päiväkerhot,Kalaholman päiväkerho

Seurakunnan varhaiskasvatus,päiväkerhotoimintaa lapsille.Aloitamme pe 12.1.2018

Lavian seurakuntakoti

Avoin päiväkerho

Ohjelmaa arkeen!

Ruosniemen kirkko

Tiistai-Taaperot perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen perhekerho, jossa tutustuu muihin lapsiperheisiin. Iloista yhdessäoloa, leikkiä, kahvittelua, keskustelua, hiljentymistä.