Perhekerho Teljän kirkolla

Perhekerho Teljän kirkolla Porin Teljän kirkko

Perhekerhot on tarkoitettu äideille, isille, isovanhemmille, kummeille ym. yhdessä lasten kanssa. Kerhohetki koostuu yhteisestä hartaudesta, lauluista, leikeistä sekä nautitaan kahvipöydän antimista. Mukavaa yhdessä oloa sekä yhdessä tekemistä ja toimista perheen pienokaisten kanssa yhdessä.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa. Kerhossa mukana lastenohjaajia sekä mahdollisia kutsuvierailijoita.

Olette lämpimästi tervetulleita perhekerhoihin!

Poikkeusajankohtia:

- perhekerho ei kokoonnu 20.9 (lapsityön väki neuvottelupäivillä) eikä syyslomalla 25.10

- Perhekerho ei kokoonnu 1.11. Tuolloin tilat ovat Luther-näytelmän kokoonpanon käytössä

-päätöskerta on 13.12 Teljän kirkolla, ja sinne kokoontuvat juhlimaan joulua kaikki perhekerhot yhdessä

Irmeli Koski-Tuuri

Jenni Noppari

Porin Teljän kirkko

Pyhäkoulu

Lasten oma kokoontuminen jumalanpalveluksen aikana kirkon yläkerrassa.

Kalaholman kerhohuone

Porin Teljän seurakunta,Päiväkerhot,Kalaholman päiväkerho

Seurakunnan varhaiskasvatus,päiväkerhotoimintaa lapsille.Aloitamme pe 12.1.2018

Ruosniemen kirkko

Tiistai-Taaperot perhekerho

Lasten ja aikuisten yhteinen perhekerho, jossa tutustuu muihin lapsiperheisiin. Iloista yhdessäoloa, leikkiä, kahvittelua, keskustelua, hiljentymistä.