Soppaa Lutherin seurassa wähävaraisille

Soppaa Lutherin seurassa wähävaraisille Pihlavan seurakuntatalo

Wähäwaraisten keittolounas, ei maksa mitään, hartaita puheita ja laulua to 14.9.2017 klo 12 Pihlavan seurakuntatalon monitoimisalissa

Jauhelihakeittoa, leipää, voita, ruokajuomaa, omenapiirakkaa ja kahvia tarjolla wähäwaraisille kera pöytäpuheen, runon ja tarinan ja yhdessä laulaen. VIetämme iloisen ja antoisan yhteisen ruokailun ohjelman kera.

Kutsu seurakuntamme alueella teille joilla taloudellisesti on tiukkaa. Mukana järjestelemässä vapaaehtoisia, seurakuntasisaret ja pappi. Paikalla myös itse Luther!

Pihlavan seurakuntatalon iso sali, torstaina 14.9.2017 klo 12.

Anne Kangas

Anne Saarinen

Jenni Tuomi
Diakoniatyöntekijä vs.

Yhteinen aamiainen

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän, Porin Sininauha ry:n, Elämän leivän ja Tartu hetkeen - hankkeen yhteistyössä kattama kaikille avoin aamiainen.