Porin Teljän kirkko

Kuviskirkko on toiminnallinen pyhäkoulu kouluikäisille.

Kuvataidepyhäkoulussa toteutetaan raamattuopetuksen inspiroimana taidetyö. Toteutuksessa painotetaan luovuutta ja lasten omat näkemykset asetetaan etusijalle. Tarkoitus on, että lapset oppivat ilmaisemaan itseään kuvataiteen keinoin eri tekniikoita käyttäen. Vuoden aikana käymme läpi kaikki oleellisimmat taidetekniikat: maalaamme akryylimaaleilla ja akvarelliväreillä, teemme pastelli-, hiili- ja tussitöitä sekä kolmiulotteisia töitä kuten keramiikkaa. Kokeilemme myös erilaisia sekatekniikoita ja opiskelemme grafiikan alkeita tekemällä painokuvia. Värioppi-, sommittelu- ja muu teorianopetus tulevat työskentelyn ohessa.

Kuvataidepyhäkoulu soveltuu parhaiten kouluikäisille, mutta pienemmätkin ovat tervetulleita.

Eija Kymäläinen
Porin Teljän seurakunta

Kuviskirkko

Kuviskirkko on toiminnallinen pyhäkoulu kouluikäisille.

Kuviskirkko

Toiminnallinen pyhäkoulu, jossa painopisteenä luovuus.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus, jossa kuullaa Hyvästä Paimenesta laulun, leikin ja tekemisen kautta.