Diakonia

Apua ja tukea

Diakoniatyö on Meri-Porin seurakunnan alueella niitä varten, jotka tarvitsevat apua. Auttamisen muotoja voivat olla esimerkiksi hengellinen, henkinen tai aineellinen apu.

Diakoniatyöntekijän tavoittaa puhelimella tai vierailemalla vastaanotolla. Diakoniatyöntekijä tekee myös kotikäyntejä tarvittaessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Diakoniatyöntekijöiden alueet

Pihlavan alue:
Jenni Tuomi

Reposaaren alue:
Anne Kangas

Ahlaisten alue:
Anne Saarinen

Diakoniatyö järjestää viikoittain kaikille avoimia yhteisiä kokoontumisia. Virkistymistä, yhdessäoloa ja ystävyyttä.

Tule mukaan yhteisiin hetkiin!

Vastaanotot

Ahlaisten serakuntakoti tiistaisin 9–11
Pihlavan seurakuntatalo maanantaisin 9–11 ja perjantaisin klo 9–11 (Eu-ruokajakelu)
Reposaaren pappila tiistaisin 9–11

Elämänhallintaryhmä

Elämänhallintaryhmästä voimaa - tie kohti sovintoa -tekstitiedosto

Seurakuntapiirit

Ahlainen

• Seurakuntapiiri tiistaisin klo 13
  • Raamattupiiri parittomat maanantait klo 13

Pihlava

• Seurakuntapiiri Pihlavan kirkon seurakuntasalissa joka toinen (parillinen) keskiviikko klo 12
  • Seurakuntapiiri Kyläsaaren seurakuntatalolla joka toinen (parillinen) keskiviikko klo 14

Reposaari

• Raamattu- ja keskustelupiiri tiistaisin klo 13
  • Kuntokerho keskiviikkoisin klo 13

Sururyhmä

Kun läheisen kuolema ja suru koskettavat, moni kaipaa tukea. Ota yhteyttä sururyhmien vetäjään Pirjo Tiiraan, p. 0400 309 731.

Kudontaa

Kudontamahdollisuus Reposaaressa (mattoja, poppanoita yms.) joka päivä, tarvittaessa opastetaan, tiedustelut: 050 328 6975.

Katso myös:

Pihlavan kirkon ilmakuva

Vastaanotto Reposaaressa ti klo 9–11 ja Pihlavassa ma ja pe klo 9–11

Meri-Porin seurakunta

Vastaanotto Ahlaisten seurakuntakodissa ti klo 9–11 ja Kaanassa kuun viimeinen to klo 15.30–16

Diakoniatyöntekijä vs.
Seurakuntatyön erityispalvelut