Palaute

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta, kommentoida tai kysyä kirkon toiminnasta Porissa. Voit myös kertoa toiveistasi ja ideoistasi, esimerkiksi Porin Kirkkosanomat -lehdestä. Palautteesi auttaa suunnittelemaan ja kehittämään toimintaamme meidän kaikkien eduksi.

Nimettömiin tai aiheettomalla nimellä jätettyihin palautteisiin ei pystytä vastaamaan. Lomakausina palautteisiin vastaamisessa voi olla viivettä, siksi kiireisissä asioissa kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse, seurakuntayhtymän puhelinvaihteen numero on (02) 6238 700.

Kiitos palautteestasi!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.